Despre noi

Serviciile salonului CONFIDENTIAL Bucuresti au fost create pentru a inlatura stresul, frustrarile si complexele beneficiarilor...


Citeste...

Promotii

Special pentru iubitorii de placeri erotice la maxim avem mai multe pachete standard de Party Erotic la salon...


Citeste...

Angajari

Alatura-te echipei noastre si iti vei redescoperi senzualitatea intr-un mod profitabil...


Citeste...

BINE ATI VENIT LA Confidential Salon MASAJ Bucuresti!

Masaj sportiv:

Acest masaj este adresat sportivilor care fac sport de performanta sau de agrement. Are mai multe roluri si difera de la sport la sport, difera dupa activitatea competitionala si locul ce il ocupa in cadrul unei competiti sau antrenament.

In sportul individual de inalta performanta, sportivii isi aleg un maseur care ii are in ingrijire intreaga viata, il insoteste la antrenament la competiti in stagiile de pregatire si recuperare.

Exista mai multe feluri de masaje sportive:

  • Masajul de incalzire, care se face la inceperea unui antrenament, competitie sau concurs. Are rolul de a incalzi corpul si anumite lanturi musculare mai solicitate in respectivul sport, cu scopul de a scurta incalzirea sau a evita anumite intinderi sau rupturi musculare.
  • Masajul efectuat in pauzele dintre doua reprize sau probe, care are ca scop relaxarea unor musculaturi solicitate in exces, sau incalzirea unos muschi ce vor fi solicitati.
  • Masajul de revenire dupa efort care se face la sfirsitul unei competiti sau probe sportive, care are rol de eliminare mai rapida a acidului lactic acumulat la nuvelul anumitor muschi, relaxarea generala si recapatarea functiilor unor organe solicitate cum ar fi inima si plamanii.

In sporturile care necesita o forta mare (haltere, aruncari) masajul inaintea fiecarei incercari trebue sa tonifice muschii solicitati.

In sporturile de mare concentrare (scrima,box) relaxarea fizica si mentala dupa fiecare repriza este esentiala prin masaj relaxant.

In orice sport pot aparea mici incidente sau accidentari care pot compromite participarea sportivului si unele dintre ele pot fi inlaturate prin masaje scurte dar eficiente. Dupa unele accidentari, pentru recuperarea mai rapida un program judicios de masaje de recuperare readuce mai curind sportivul intr-o buna forma competitionala. Masajele de intretinere pentru sportivi sunt necesare in perioada de refacere si odihna, iar dupa o perioada foarte solicitanta citeva asaje de relaxare ii poate reface starea psihica si fizica.

Din 2005 incercam si in cea mai mare masura am reusit sa ramanem cel mai bun salon de masaj din Bucuresti, sa avem cele mai frumoase maseuze , cel mai profesionist masaj , si cele mai ( sa zicem) : artistice fotografii . Real photo 101% !!!

Tipuri de masaj:

drenaj limfatic | masaj relaxare | masaj sportiv | masaj terapeutic | masaj anticelulitic | masaj aromo terapeutic | masaj reflexogen