Despre noi

Serviciile salonului CONFIDENTIAL Bucuresti au fost create pentru a inlatura stresul, frustrarile si complexele beneficiarilor...


Citeste...

Promotii

Special pentru iubitorii de placeri erotice la maxim avem mai multe pachete standard de Party Erotic la salon...


Citeste...

Angajari

Alatura-te echipei noastre si iti vei redescoperi senzualitatea intr-un mod profitabil...


Citeste...

BINE ATI VENIT LA Confidential Salon MASAJ Bucuresti!

Serviciile oferite de salonul nostru de masaj sunt:

Masaj relaxare

Unul dintre beneficiile imediate ale masajului este sentimentul de relaxare deplina s,i calm. Aceasta se intimpla datorita faptului ca masajul de relaxare stimuleaza producerea de endorfina, substant,a responsabila pentru instalarea sentimentului de fericire. De asemenea, se reduc nivelurile hormonilor de stres ca adrenalina, cortizolul si norepinefrina. Cercetarile indica faptul ca nivelul crescut de hormoni de stres dezechilibreaza sistemul imunitar. Unele dintre beneficiile masajului sunt s,i reducerea tensiunii musculare, o circulat,ie imbunataatita, stimularea sistemului limfatic, reducerea nivelului de hormoni de stres, marirea mobilitatii si flexibilitatii incheieturilor, tonus al pielii bun, vindecarea rapida a leziunilor la nivelul tesutului.

Masaj de intretinere

Masajul de intretinere este masajul care se face cel putin o data pe saptamana si are ca scop mentinerea organismului intr-o buna stare de sanatate, o functionalitate perfecta si un tonus ridicat. Tehnica este de aplicare a unor manevre si procedee specifice care au ca scop o mai buna activare a circulatiei sanguine la nivelul fiecarui segment si organ, realizarea unei elasticitati a pielii si a articulatiilor, ajuta la relaxarea si tonifierea musculara specifica unui organism sanatos, inlatura starea de oboseala prin relaxarea sistemului nervos si a celui hormonal. De asemenea, masajul de relaxare poate realiza o eliminare mai rapida a toxinelor din organism si o regenerare mai buna a tesuturilor. Este recomandat tuturor persoanelor sanatoase, indiferent de varsta, care doresc sa isi mentina starea de sanatate si sa previna orice boala. Masajul de intretinere se adreseaza intregului organism si fiecare parte a corpului beneficiaza de manevre adecvate zonei respective. Dupa caz acest masaj se poate face cu ulei, crema sau combinati de uleiuri sau creme, pot avea durate si intensitati diferite. Efectul unui masaj de intretinere se vede imediat, dupa starea ce se instaleaza dupa fiecare masaj si in decursul timpului, cu efect de sanatate indelungata.

Este recunoscut faptul ca e mai bine si mai ieftin sa te menti sanatos decit sa astepti sa te inbolnavesti si apoi sa te tratezi. Medicamentele clasice pot fi nu numai foarte costisitoare dar si cu efecte secundare negative, incat e de preferat sa fie luate masuri profilactice care includ masajul de intretinere, o viata mai echilibrata, o alimentatie sanatoasa precum si practicarea sportului.

Masaj de slabit

Excesul ponderal nu are numai un aspect neplacut si inestetic dar are si repercusiuni nefaste asupra intregului organism. Acest exces este dat de un surplus de strat adipos care nu se limiteaza la depunerea in tesutul subcutanat ci si pe unele organe si vase de sange. Acest exces se raspandeste aproape uniform pe tot corpul dar dupa conformatia si predispozitia fiecaruia poate lua forme diferite asezandu-se preponderent pe abdomen, fese, coapse si uneori pe brate. Acest exces ponderal il poate avea orice persoana indiferent de sex sau varsta si se instaleaza la gurmanzi, sedentari, la cei ce mananca incorect sau intr-un ritm prea rapid.

Excesul ponderal se poate preveni prin masajele de slabit dar mult mai greu daca acest exces este deja de mult instalat. Masajul de slabit are in vedere in acest caz efectuarea si combinarea unor manevre ale masajului suedez avand efect general de slabire. Telul este influentarea metabolismului celular si a sistemului glandular, intr-un consum accelerat de calorii in scopul scaderi in greutate. De aceea, manevrele de masaj alterneaza, de la manevre profunde la cele superficiale, de la cele rapide la cele cu efect relaxant, viteza este sustinuta, marirea consumului de calorii se realizeaza cu miscari active, pasive si active cu rezistenta.

Masajul de slabit isi propune:

  • o imbunatatire a circulatiei sangelui pentru o mai buna hranire a organismului
  • o activare a sistemului venos in scopul eliminarii mai rapide a reziduurilor de ardere de la nivelul fiecarei celule
  • o imbunatatire a circulatiei limfatice pentru a produce o drenare sustinuta

Efectele acestui tip de masaj sunt imbunatatite de cremele si uleiurile folosite, de dieta si regim un regim alimentar adecvat.

Frecventa si numarul de sedinte se stabilesc in functie de excesul ponderal al persoanei careia i se adreseaza.

Tipuri de masaj:

drenaj limfatic | masaj relaxare | masaj sportiv | masaj terapeutic | masaj anticelulitic | masaj aromo terapeutic | masaj reflexogen